Thursday , June 20 2024

Om oss

Om Harmony Media

Harmony Media har sänt svenska nyheter och samhällsinformation i Tigrinya sedan 2021. Harmony Media fungerar som en bro mellan det svenska samhället och Tigrinjatalande nysvenskar. Våra läsare förses med seriös information och underhållande artiklar och fakta. Det finns tusentals  Tigrinjatalande  i Sverige, och det är vårt största mål, önskan och förhoppning att underhålla och tillfredsställa dessa på det språk de behärskar och på sitt modersmål.

Harmony Media finns tillgängligt online, på Facebook, radio, TV, och på sociala medier. Genom våra kanaler möter vi många intresserade Tigrinya-talare. Våra dagliga nyhetssändningar på webb-tv följs  av många människor på våra plattformar. Vi kommer att fortsätta att använda vår kunskap, visdom och kreativitet för att uppmuntra Tigrinya-talare att delta i våra kommande program.

Vill du följa och dra nytta av Harmony Media? 

 

Uppdrag och kvalifikationer för Harmony Media

Harmony Medias uppdrag är att främja en anda av inkludering genom att fylla informationsluckor i samhället. Våra medier är en återspegling av svensk kultur och politiska demokratiska koncept och system. Frihet från etniska, religiösa och politiska ensidiga åsikter är vår riktlinje, och den information, åsikter och analys vi sprider bygger på sanning och saklig verklighet och transparens. Våra övertygelser är universella, och våra åsikter är inkluderande och deltagande. Och vårt yttersta syfte är att skapa en anda av integration och harmoni.

 

Våra breda relationer

Harmony Media har skapat en bred plattform för sina aktiviteter på Facebook. Vi vill vidare konstatera att vi tar emot annonserbjudanden i alla riktningar på ett snyggt sätt och till ett rimligt pris.

Vill du marknadsföra ditt företag mot vår målgrupp? Tveka inte kontakta oss  på info@harmonymedia.se eller ring på 0762641909

 

Vårt verksamhet

Harmony Media grundades 2021 i  Stockholm. I vårt företag ingår filmare, redaktörer, webbutvecklare, översättare, programledare, projektledare och reklam mätare. 

 

Egenskaper och vårt aktivitet

Harmony Media finansieras genom reklam. Våra kunder är företag, myndigheter och organisationer som söker information, eller säljer produkter och tjänster.

Vi erbjuder speciellt reklam för återförsäljare och andra företagare i form av banners, attraktiva publikationer, webb-tv-program, reklamfilmer, infografiska filmer, och mycket mer.

Vi hjälper våra kunder i alla aspekter av affärslivet– inklusive översättning, reklam och feedback, språk korrekturläsning, redigering, layout ändringar, etc. Om du har översättningsarbete (skriven och ljud) är vi redo att hjälpa er.

Vid frågor kontakta oss på e-post info@harmonymedia.se eller ring oss på 08-12035933


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com